вторник, 23 март 2010 г.

Сапунката “Листопад” би по рейтинг Big Brother Family !


Ванеса и Цветелин - първата двойка, която влезе в Къщата снощи !

Сапунката “Листопад” би по рейтинг Big Brother Family !

Въпреки силната рекламна кампания Big Brother Family не успя да се пребори с турския сериал “Листопад” по bTV и предварителните рейтинги сочат, че между 20 и 21 часа зрителите са предпочели сапунката пред риалитито, научи “Всеки ден”. Данните на TV Plan показват обаче, че рейтингът на Брадъра е по-висок от този на “България търси талант”, но само във възрастовата група 18-49 години или с други думи 37.9 % са гледали драмите на Анджелика и Масимо, вместо да стискат палци на аматьорите, които усърдно представят номерата си пред Дилов, Казасян и Халваджиян.

Извън тази група общият рейтинг на Нова, в слота 20-23.30 часа, е бил 32.1% или по-нисък от този на bTV, се казва още в проучването на TV Plan. Само за сравнение ще припомним, че предишните издания на Big Brother винаги разбиваха по рейтинги bTV, каквото и да пускаше в тези часове американската телевизия.

Сред тези, които са гледали Big Brother Family, се оказаха режисьорът Андрей Слабаков и семейният терапевт Наталия Кючукова. Те не се интересуват от рейтинги, но признаха, че това, което са видяли далеч не им е харесало. “Всички в това шоу са пациенти”, засмя се кинаджията, но не скри, че е имало моменти и в които искрено се е смял. “Колкото и странно да звучи доста симпатичен ми стана погребалният агент, особено като направи салатата със свастиката. Съпругата ми Ернестина, която е еврейка, също ужасно се забавлява”, припомня си моменти от снощи Слабаков. Той обаче е притеснен за децата в Къщата и това как ще им се отрази престоят вътре. “Другият сериозен проблем е жената на Масимо- ми тя не знае изобщо италиански. Те влязоха в Къщата и първото й изречение беше: “Тук има задник”, искайки да каже “Тук можем да седнем”. Добре е продуцентите да помислят за истински преводач, който да обяснява на италианеца какво се случва”, предлага той.

Семейната терапевтка Наталия Кюцукова е гледала старта на шоуто и коментира без емоция - чисто професионално. “Не зная дали след този сезон ще има разводи сред съквартирантите, но със сигурност децата, които гледат ще изгубят доверие в брака”, каза тя и допълни: “Убедена съм, че с Big Brother Family нито едно семейство няма шанс да израсне - по-скоро ще сме свидетели на деструктивни процеси в обществото”, заключи Кюцукова, която е терапевт с 20-годишен стаж.

вторник,23 март 2010

всеки ден

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Big brother operation Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template